Gaiagoods

Goed voor u én voor de aarde

Brian Schoonhen neemt ons mee in de wereld van de duurzame producten, die altijd plasticvrij verzonden worden.

Ben de verandering die je zoekt Een spreuk die Brian op het lijf geschreven is en aansluit bij zijn passie om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. Liefdevol voor mens en dier. Augustus van dit jaar ging zijn webshop www.gaiagoods.nl online, die de slogan ‘goed voor jou én voor de aarde’ draagt. Brian leeft zelf al jaren steeds duurzamer en zo gezond mogelijk. Maakt veel van wat hij gebruikt zelf en kiest voor onbespoten voedingsmiddelen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Duurzaamheid en gezondheid, thema’s die erg leven op dit moment, maar ook een zoektocht met zich mee brengen van wat bij iemand past. Mensen weten soms niet waar ze moeten beginnen en beginnen daarom maar niet. Brian begon die zoektocht wel en wilt anderen inspireren met producten waar hij achter staat.

De webwinkel verkoopt producten waarmee u de wereld nét een beetje beter kunt maken. Denk onder andere aan kruiden, superfoods, broodspreads, chocolade, essentiële oliën en aanverwante producten, voedingssupplementen, sponzen, afwasborstels, herbruikbare theezakjes, zeep, maandverband, bamboe tandenborstels en cadeau artikelen. Allemaal duurzaam verpakt en als u ze bestelt duurzaam verzonden, altijd plasticvrij. Woont u in de gemeenten Voerendaal, Heerlen, Beekdaelen of Valkenburg aan de Geul, dan brengt Brian de producten zelf langs. Want ook dat is duurzamer.

Producten van allerlei merken, maar ook van het eigen merk Gaiagoods. Brian zoekt de artikelen online. Kijkt ingrediënten en verpakkingsmaterialen uitermate grondig na en neemt contact op met de groothandels en leveranciers of ze ook echt helemaal aan zijn wensen voldoen.

Delen van ervaringen, kennis en producten vindt hij erg belangrijk. Daarom probeert hij naast het assortiment in de webwinkel ook middels recepten en blogs te inspireren. En alsof dat nog niet genoeg is ontwikkelde hij het ‘Speel de natuur schoon’ spel, dat te downloaden is op de site. Samen met vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan gaan wie het snelste en het meeste zwerfafval weet te ‘vangen’. De buurtbewoners in Ransdaal hebben Brian zelf zo vast ook al vaker door de buurt zien ‘prikken’. Zijn motto ‘practice what you preach’ en altijd jezelf zijn komt hier prachtig naar voren.

Het assortiment Verandering hoeft niet altijd groot te zijn en als we allemaal wat doen, heeft dit een enorme impact. Door steeds een product dat u gebruikt te vervangen door een duurzamer of gezonder alternatief of het zelf te maken, lukt het sneller dan u denkt. Beter voor uzelf en voor de aarde zorgen, gaat hierbij hand in hand en zeg nou zelf, wie wil dat niet? Het assortiment van de webwinkel groeit gestaag. Vindt u niet wat u zoekt, schroom dan niet om contact op te nemen, Brian gaat graag voor u op zoek.

Geïnspireerd geraakt? Bezoek www.gaiagoods.nl of volg Brian en zijn Gaiagoods op Facebook, Twitter en Instagram en doe mee!